Werkwijze

Simpel en gestroomlijnd proces

Animatie laten maken, zonder poespas.

Onze doelstelling is om het voor bedrijven zo laagdrempelig mogelijk te maken om een animatie in te zetten. Dit doen we door een duidelijk concept te presenteren, een betrouwbare partner te zijn, maar ook door een strakke werkwijze te hanteren. Dit alles voor een scherpe prijs.

Communicatie is key. Daarom zullen we op een uiterst duidelijke manier met jou communiceren over de voortgang van het project. Overzicht hebben (en houden), is fijn voor beide partijen. Dat begrijpen we. Daarom zullen we nooit om de feiten heen draaien. Geen poespas bij Minimatie.

Onze aanpak

1 Script & Storyboard

We hebben contact en bespreken jouw doelstellingen en wensen. Vervolgens schrijven wij in samenspraak met jou een definitief script en tekenen wij de eerste illustraties.

2Productie

Zodra het script definitief is, gaat de productie van start. We gaan verder met illustreren, waarna we meteen de voice-over laten inspreken en het animatieproces starten. Tot slot voegen we geluidseffecten en eventueel muziek toe.

3 Feedback

Wij leveren je de eerste versie van de minimatie aan en ontvangen graag je feedback. Hierna gaan we direct aan de slag om de minimatie te perfectioneren.

4 Opleveren

Na de finishing touch kan jouw minimatie in elke gewenst formaat opgestuurd worden. Advies nodig? Dat krijg je van het huis. Tijd om de minimatie in te zetten!