Voorbeelden

Deze animaties hebben we al gemaakt

Hoe ziet een minimatie er dan precies uit?

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van minimaties die we al hebben gemaakt. Benieuwd hoe een minimatie eruit kan zien met het logo en de huisstijl van jouw bedrijf? Vraag dan via het formulier een GRATIS stijlframe aan. Binnen twee dagen een ontwerp in je postvak. Geen poespas.

Ontvang een gratis custom stijlframe
Play
Zeer tevreden. Creatief, snel en erg prettig om mee samen te werken!
Anya van Til
www.novuscomfort.nl
Play
We hebben het ervaren als een fijne samenwerking vanwege de goede communicatie, een vlekkeloos proces, aansluiting bij de stijl van het bedrijf en een prachtig eindproduct. Kortom, de minimatie overtrof onze verwachtingen!
Nick Cornelissen
www.waternet.nl
Play
Er werd bij het maken van de video goed geluisterd naar onze wensen en de communicatie van Minimatie was zeer sterk. Ook de vormgeving van de video was boven onze verwachtingen en sluit goed aan bij de stijl van ons bedrijf.
Martijn van der Linden
www.claimingo.nl
Niet alleen het professionele eindresultaat dat ze geleverd hebben maar ook de werkwijze, het meedenken en de accuratesse heeft mij positief verrast! Voor mij was minimatie meer maximatie.
Danny Riekerk
www.legerdesheils.nl
Play

Op zoek naar een complexere animatie?

Ook daar helpen we je graag bij. Naast onze drie vaste stijlen, bieden wij de mogelijkheid om een premium stijl te ontwikkelen. Net zo goed als onze standaard minimaties, maar dan met extra details en mogelijkheden! Bekijk hieronder een premium animatie die wij voor RIBW Arnhem & Veluwe Vallei hebben gemaakt.

Play

Wij hebben erg fijn samengewerkt met Minimatie. Van het bedenken van een stijl tot de uitwerking van beelden in de animaties: het proces verliep soepel en snel. Wanneer we vragen hadden of de tekst en/of een beeld wilden aanpassen, was dit geen probleem. We zijn dan ook erg blij met het resultaat!

Jels Lubbers
www.ribwavv.nl
Play
Tevreden over Minimatie! Minimatie heeft goed meegedacht, er werd snel geleverd en ze zijn flexibel. Ik zou opnieuw gebruik maken van Minimatie en het anderen aanbevelen.
Laura Dijcks
www.hire.nl
Play
www.mycap.live
Play
www.nibem.nl

Over samenwerking met Minimatie:
Zeer vlot opgeleverd, prettige samenwerking, goed geprijsd.

Jascha Tuinier
www.simplicate.nl
Play