Stijlen

Aangepast op jouw bedrijf

stijlen

Voor iedereen een stijl.

Het minimatie format is in het leven geroepen om op een zo efficiënt mogelijke wijze hoogwaardige animaties aan te bieden. Daarom werken wij met enkele vaste stijlen. Dit scheelt in de prijs en zorgt voor een kortere productietijd. De minimatie stijlen zijn dusdanig ontwikkeld dat ze eenvoudig te personaliseren zijn op jouw huisstijl. Door gebruik te maken van jouw bedrijfskleuren en logo past de minimatie perfect bij de uitstraling van jouw bedrijf. Bekijk hieronder onze drie vaste stijlen.

Stijl #1: Classic

classic

Stijl #2: Cartoon

cartoon

Stijl #3: Lijnen

lijnen

Stijl #4: Premium

Wil je toch liever een andere op maat gemaakte stijl? Dat kan ook! Naast onze vaste stijlen bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een custom stijl. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je al een eigen stijl hebt, de minimatie onderdeel is van een groter(e) project/campagne of wanneer je gewoon net iets anders wilt. Over smaak valt niet te twisten hè. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

illustraties-custom

Contact

Hebben we je overtuigd van de voordelen van een minimatie? Of twijfel je nog en heb je een aantal vragen? Neem in beide gevallen contact met ons op. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden. We vertellen je graag meer over onze mooie minimaties. Stuur ons een mail, bel ons op of kom eens langs in de studio. Gezellig!

mailbox-vierkant-hd
minimatie-logo-dark

Geen poespas.

© Minimatie 2018 – Privacy StatementSitemap