Over ons

Soms is iets eenvoudigs meer dan voldoende

Wat is een minimatie?

Uitleganimaties zijn geweldig. Korte geanimeerde video’s die op een simpele en effectieve manier in enkele minuten uitleg geven over producten, diensten en ideeën. Perfect! Op één ding na… het prijskaartje. Vaak terecht, in het maken van een goede uitleganimatie zit nu eenmaal veel werk, waardoor de prijzen hoog lijken. Partijen die uitleganimaties goedkoop aanbieden, leveren vaak matig tot slecht werk waar weinig liefde in is gestopt. Dit is precies de reden dat wij een nieuw format hebben ontwikkeld: de minimatie!

Een minimatie is speciaal ontwikkeld om naast de gebruikelijke uitleganimaties een goedkoper alternatief aan te bieden. Natuurlijk zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Het minimatie format kun je herkennen aan zijn eenvoudige karakters, minimalistische illustraties, duidelijke kleurenpaletten, strakke bewegingen en krachtige voice-overs. Je hebt niet altijd een dure en complexe uitleganimatie nodig. Soms is een minimalistische animatie veel effectiever.

Hoe krijgen we het voor elkaar?

Bij het ontwikkelen van ons format hebben we elk aspect dat bij het maken van een uitleganimatie komt kijken, goed onder de loep genomen. Wij bestaan uit een team van flexibele en getalenteerde storytellers, illustrators, animators, sounddesigners en stemacteurs/actrices. Daarom kunnen wij onze taken zo efficiënt mogelijk verdelen, inplannen en uitvoeren. Daarnaast is het minimatie format dusdanig ontwikkeld om snel te kunnen produceren/leveren. Eenvoudige communicatie, keuze uit meerdere verschillende stijlen, een slimme manier van animeren en vaste voice-overs. Uiteraard staat kwaliteit altijd voorop. Zo krijg je dus het beste voor je geld.

Gegarandeerd Nederlandse kwaliteit, zoals je gewend bent.

Steeds meer organisaties zetten animaties in voor marketing-, communicatie- en salesdoeleinden. Met deze stijgende vraag naar animatie is ook het aanbod toegenomen. Helaas worden er ook steeds vaker goedkope animaties aangeboden die gemaakt zijn met behulp van beperkte tools en goedkope buitenlandse krachten. Dit gaat helaas vaak ten koste van de kwaliteit en indirect ook de resultaten. Minimatie is hiervoor het ideale alternatief. Wij werken alleen met professionele animatie software, echt op de “ambachtelijke manier”. Vanwege het minimalistische karakter van een minimatie kunnen we snel en voordelig leveren, wel met de hoge Nederlandse kwaliteit zoals je gewend bent!