Animatiestudio

Goedkoop, simpel & effectief

Animatiestudio

Wij maken animaties met impact

Wil je een animatie laten maken en ben je op zoek naar een animatiestudio? Dan helpen wij je graag verder! Minimatie is een animatiestudio gevestigd in Arnhem en Amsterdam. Wij helpen jouw verhaal te vertalen naar een behapbare animatie. Dit doen wij door goed te luisteren naar jouw wensen. Al onze animaties zijn maatwerk en zorgen er voor dat jouw verhaal onder de aandacht komt en echt impact maakt.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan meer informatie aan.

Werkwijze

Onze doelstelling is om het voor bedrijven zo laagdrempelig mogelijk te maken om een animatie in te zetten. Dit doen we door een duidelijk concept te presenteren, een betrouwbare partner te zijn, maar ook door een strakke werkwijze te hanteren. Dit alles voor een scherpe prijs.

1 Script & Storyboard

1 Script

2Productie
3 Feedback
4 Opleveren

Voorbeelden

Een minimatie past bij iedereen. Kijk maar, zij gingen je al voor…

Play

Wauw, wat knap om zo een gecompliceerd verhaal in zo een klein filmpje uit te leggen. Super!

Carla Warnaar

Novus Comfort

Nick Cornelissen
Waternet
Read More
We hebben het ervaren als een fijne samenwerking vanwege de goede communicatie, een vlekkeloos proces, aansluiting bij de stijl van het bedrijf en een prachtig eindproduct. Kortom, de minimatie overtrof onze verwachtingen!
Laura Dijcks
Hire.nl
Read More
Tevreden over Minimatie! Minimatie heeft goed meegedacht, er werd snel geleverd en ze zijn flexibel. Ik zou opnieuw gebruik maken van Minimatie en het anderen aanbevelen.
Danny Riekerk
Leger des Heils
Read More
Een uitstekend bedrijf met zeer capabele mensen! Ze kunnen goed meedenken en leveren wat ze beloven!
Jascha Tuinier
Simplicate
Read More
Over samenwerking met Minimatie: Zeer vlot opgeleverd, prettige samenwerking, goed geprijsd.
Martijn van der Linden
Claimingo
Read More
Er werd bij het maken van de video goed geluisterd naar onze wensen en de communicatie van Minimatie was zeer sterk. Ook de vormgeving van de video was boven onze verwachtingen en sluit goed aan bij de stijl van ons bedrijf.
Gerard de Jager
Happez
Read More
In Minimatie vonden wij een positief, kritisch meedenkend en creatief bedrijf. Wij zijn bijzonder tevreden over de samenwerking en de goede bereikbaarheid en snelle responstijd, maar vooral zijn wij erg te spreken over het totaalresultaat van beeld en geluid in meerdere talen.
Jamie Chong
Mycap.live
Read More
Top werk geleverd! Ondanks de strakke deadline heeft Minimatie het toch binnen een week kunnen waarmaken.
Jels Lubbers
RIBW AVV
Read More
Wij hebben erg fijn samengewerkt met Minimatie. Van het bedenken van een stijl tot de uitwerking van beelden in de animaties: het proces verliep soepel en snel. Wanneer we vragen hadden of de tekst en/of een beeld wilden aanpassen, was dit geen probleem. We zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Patrick Dobbelaar
Cows & Stars
Read More
De finale van de wedstrijd werd bijgewoond door ruim 500 ondernemers uit de regio en met glans wonnen we de wedstrijd, dankzij onze presentatie met de onderscheidende animatie! Wij waren enthousiast over de samenwerking, het proces tijdens de ontwikkeling, het advies, etc. Van harte aanbevolen.